Εικόνα

Τι πιο παραγωγικό και επιμορφωτικό για το νησί μας από τη διοργάνωση σεμιναρίων με ειδικό ή γενικό θεματικό ενδιαφέρον!

Ο Μύθος είχε τη χαρά να φιλοξενήσει μία σειρά από τέτοια επιμορφωτικά σεμινάρια με ποικίλη θεματολογία: για νέους τρόπους παραγωγής καφέ, για τη χλωρίδα και την πανίδα του Αίνου, την επτανησιακή γαστρονομία, σεμινάρια γευσιγνωσίας αλλά και φαρμακευτικά σεμινάρια.

Κύρια ευθύνη του Μύθου είναι φυσικά το υψηλής ποιότητας και άψογα σερβιρισμένο φαγητό, είτε πρόκειται για ένα ελαφρύ έδεσμα σε κάποιο διάλειμμα, είτε για κανονικό δείπνο μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Ο Μύθος παρέχει τον άρτια εξοπλισμένο και κατάλληλο για τέτοιες περιστάσεις χώρο του. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον τρόπο διάταξης των ακροατών, στην εξασφάλιση της δυνατότητας να συμμετέχουν ενεργητικά με ερωτήσεις αλλά και σε κάθε είδους τεχνική βοήθεια. Οι προδιαγράφες του Μύθου είναι οι καταλληλότερες για την κάλυψη όλων αυτών των αναγκών.

Μία συναφής με τις προηγούμενες υπηρεσία είναι η εξολοκλήρου οργάνωση της εκδήλωσης.

Αν δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με το πρακτικό κομμάτι και επιθυμείτε να επικεντρώθείτε εξολοκλήρου στο περιεχόμενο ή και την επικοινωνία με τους καλεσμένους σας, τότε δεν έχετε παρά να μας αναθέσετε εμάς αυτήν την εργασία. Η καλή γνώση του χώρου μας και των δυνατοτήτων του θα σας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο για τις δικές σας ασχολίες.

Είναι όμως δυνατό να έρθουμε εμείς στο χώρο σας, όπως για παράδειγμα έγινε για τις ανάγκες του σεμιναρίου μανιταριών στον Βοτανικό Κήπο Κεφαλονιάς. Ο Μύθος έχει την ικανότητα να σας ακολουθήσει όπου κι αν βρίσκεστε καλύπτοντας τις ανάγκες για ποτό και φαγητό