Εικόνα

 

Όταν καλούμε κόσμο στο σπίτι μας για να του μαγειρέψουμε και να γιορτάσουμε μία σημαντική μέρα, έχουμε πάντα το άγχος του φαγητού. Ειδικά όταν οι καλεσμένοι μας ξεπερνούν τον αριθμό ατόμων για τον οποίο έχουμε συνηθίσει να μαγειρεύουμε. Εκτός του ότι η εργασία αυτή είναι εξαιρετικά απαιτητική και κοπιώδης, μας στερεί την πολυτέλεια του να ευχαριστηθούμε ανέμελοι και ευδιάθετοι τη σημαντική μας μέρα και τους φίλους και συγγενείς που ήρθαν για να την τιμήσουν.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τον κόπο και το άγχος αυτό ζητώντας από κάποιον chef μας να σας αντικαταστήσει, προσφέροντάς σας το χρόνο, τη χαλάρωση και τη διάθεση που απαιτεί μία μέρα χαράς και γιορτής.

Ο chef και ο βοηθός του, θα έρθουν στο χώρο σας, και με βάση ένα μενού που θα έχει προεπιλεγεί, θα μεταμορφώσουν τα δικά σας υλικά σε ένα υπέροχο και απολαυστικό γεύμα.

Ο χώρος και ο εξοπλισμός μιας κουζίνας που έχει φτιαχτεί για τις ανάγκες μίας απλής οικίας, δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει πάνω από 20 άτομα. Αν ο αριθμός των καλεσμένων σας ανταποκρίνεται σε αυτό το όριο, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε για να συζητήσουμε το μενού της προτίμησής σας.

Δώστε στη γιορτή σας έναν τόνο επαγγελματισμού, και προσφέρετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια της χαλάρωσης και της απόλαυσης ενός ποιοτικού δείπνου.