Βάπτιση

Mythos Catering / Εκδηλώσεις / Βάπτιση

Στήσιμο Βάπτισης

Ροζ για τα κοριτσάκια και μπλε για τα αγοράκια;  Ίσως μικτά χρώματα, λίγο πράσινο από δω, μερικές πινελιές πορτοκαλί, μια γεύση κίτρινου. Οι μπομπονιέρες θα’ναι πουγκάκια ή κουτάκια; Θα’ναι κρεμαστές ή μήπως καραμελίτσες; Πολλές ιδέες υπάρχουν και από αυτές εσείς θα επιλέξετε ό,τι ταιριάζει στο δικό σας στυλ.

Η δική μας δουλειά είναι να φροντίσουμε για τη σωστή χωροταξία και θα στηρίξουμε τις διακοσμητικές σας επιλογές τοποθετώντας ό,τι διαλέξετε στα τραπέζια και όπου αλλού εσείς επιθυμείτε, ώστε να φτιάξουμε το περιβάλλον που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα.

 

Για ιδέες μενού δείτε εδώ

Υποδοχή Βάπτισης

Μικρά σπογγώδη γλυκίσματα τύπου marshmallows σε μεγάλες διαφανείς γυάλες, πολύχρωμα κουφετάκια ή smarties σε έξυπνες και παιχνιδιάρικες συσκευασίες, υποβρύχια, παστάκια και κάθε είδους λιχουδιές, ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους.

Το γεμάτο χρώμα τραπέζι της υποδοχής πρέπει απαραιτήτως να συμπεριλαμβάνει ένα ποτό για τους μεγάλους, σπιτική λεμονάδα και άλλους φρέσκους, πολύχρωμους χυμούς για τους μικρούς.

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και ανοίξτε τους την όρεξη με το που θα φτάσουν στο χώρο της δεξίωσης. Είναι η αλάνθαστη συνταγή για μία ευχάριστη, γεμάτη χρώμα και χαρά μέρα!

 

Για ιδέες μενού  δείτε εδώ

Η Χαρά του Παιδιού

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά θέλουν συνεχώς να απασχολούνται με κάτι. Κουράζονται γρήγορα από τις ανιερές συζητήσεις των μεγάλων και επιζητούν συνεχώς νέα ερεθίσματα. Είναι πάντα έτοιμα για περιπέτεια και παιχνίδι.

Ευτυχώς, όλοι οι μεγάλοι κρύβουν και εκείνοι ένα παιδί μέσα τους και γιορτές όπως είναι η δεξίωση μίας βάπτισης, δίνουν σε όλους την ευκαιρία να νιώσουν ξανά ανέμελοι σαν παιδιά.

Τη δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση μικρών και μεγάλων εγγυώνται:

  • Οι Animateurs
  • Ο Παγωτατζής
  • Τα φουσκωτά παιχνίδια

Δείτε περισσότερα εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο